Regels

Het zijn niet veel regels, maar ze zijn wel belangrijk:
- Speel eerlijk, je voelt zelf vaak wel aan of iets eerlijk is of niet ook al staat dit niet bij de regels, bij twijfel, mail naar info@megatycoon.nl.
- Geen accountnamen met sex, scheldwoorden, etc. of die (ver)wijzen naar een website, als we die tegenkomen worden ze verwijderd.
- Kom je een foutje in het spel tegen waardoor je voordeel hebt terwijl dit niet binnen het spel hoort, mail naar info@megatycoon.nl.
- Max. 2 accounts per computer,Als iemand 3 accounts heeft worden deze zonder waarschuwing verwijderd en krijgt hij/zij een serverban. (Voor scholen en speciale gevallen zijn er uitzonderingen mogelijk: dit moet je van te voren (!) overleggen via info@megatycoon.nl.)
- We kunnen uiteraard niet alles weten en overal bij zijn. We kunnen wel vrijwel alles registreren en misbruik aantonen om zo het spel voor 99% van de deelnemers eerlijk te houden.
- Het overdragen van je account aan iemand anders is niet toegestaan, indien we dit merken wordt het account verwijderd. Het is uiteraard niet eerlijk voor de mensen die wel 'normaal' moeten beginnen.

Privacybeleid

- Bij het aanmelden wordt je emailadres vastgelegd;
- Het emailadres wordt enkel gebruikt voor het bevestigen van je account en (indien nodig) communicatie met de MT-spelleiding;
- Je emailadres wordt niet verkocht aan derden en ook niet gebruikt voor andere doeleinden;
- Je kunt je emailadres wijzigen via de optie 'gegevens wijzigen' in het hoofdscherm;
- Je kunt je uiteraard ten alle tijden afmelden van Megatycoon en daarmee wordt ook je emailadres verwijderd uit ons bestand.

Bekijk het volledige privacybeleid